Cateva idei pentru a slabi distrandu-te

Oriunde m-as uita vad programe de scadere in greutate care iti promit ca te vor ajuta sa slabesti. Problema mea este ca nu stiu cum sa gesesc un program de slabit cu legitimitate. Desi a-mi gasi timp liber pentru a face cateva exercitii fizice este destul de greu, acestea sunt cea mai buna cale sa pierzi in greutate, in combinatie cu o dieta corespunzatoare. Odata ce gasesti un program de exercitii fizice care ti se va parea distractiv iti va fi mai usor sa te tii de el.

Spinning te ajuta la slabit
Daca esti gata pentru un antrenament intens in timpul caruia sa pierzi sute de calorii, atunci aceasta ar trebui sa fie alegerea ta. Spinning-ul include si abilitatile necesare practicarii sportului numit mountain biking. Bineinteles ca intre cele doua exista diferente. Cand faci spinning stai intr-un singur loc, exista doar o roata la care poate fi ajustata rezistenta la pedalare, iar manerele sunt ajustabile. Cand incepi, probabil te vor durea toate incheieturile din cauza abilitatii masinariei de a schimba rezistenta pentru a simula urcatul si coboratul dealurilor.

Dansul din buric te slabeste
Orele de dans din buric sunt o ocazie foarte buna de a te distra si a invata un nou dans, totul in timp ce pierzi calorii. Este o modalitate excelenta de a invata miscari noi in timp ce iti intaresti abdomenul. Vei incepe prin invatarea lucrurilor de baza despre cum sa iti misti soldurile si talia, iar apoi vei avansa la unele dintre cele mai complicate si intortocheate miscari care fac dansul din buric atat de incitant. O dieta sanatoasa si mersul repede pe jos te vor ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele mai repede decat ai face-o doar prin practicarea dansului din buric.

Slabeste cu aerobicul step
Aerobicul step a devenit popular prin anii 80 si se pare ca revine in forta. Pentru acest sport vei avea nevoie de un stepper pentru a putea sa oscilezi dificultatea exercitiilor pe durata antrenamentelor. Vei incepe cu o incalzire usoara sub supravegherea antrenorului si apoi treci direct la partea de ardere a grasimii. Ritmul alert si folosirea stepperului si a mainilor iti vor asigura un antrenament eficace in arderea caloriilor in plus. Combinand acest tip de aerobic cu antrenamentele de forta vei obtine rezultatele pe care le astepti.

Poti sa slabesti si cu programele video
Daca esti o persoana care nu agreeaza sa mearga la sala, ai putea incerca programele video pe care le poti face acasa. Exista o gama variata de astfel de programe din care poti sa alegi si te poti antrena in intimitatea casei tale. Poti alege exercitii cum ar fi dansul, pilates, tae bo si multe altele. Alege un program care ti se potriveste tie si orarului tau zilnic. Cu cat te distrezi mai mult, cu atat iti va fi mai usor sa fii constanta si sa iti atingi obiectivele de pierdere in greutate.

No comments:

Post a Comment